Както твърдят  професионалните стилисти, всяка жена е красива, най-важното е

...
Както твърдят  професионалните стилисти, всяка жена е красива, най-важното е
Коментари Харесай

Стилисти се погрижили за клошарка и я превърнали в хубавица

Както твърдят  професионалните стилисти, всяка жена е красива, най-важното е грижата за себе си, верният грим и подбраните облекла.

И с цел да потвърди, че това е правилно, един прочут мастер стилист взема решение да преобрази бездомна и запусната жена на име Рита, която от дълго време живеела на улицата.

 клошарка

Понякога тя нямала къде просто да се умие и да измие зъбите си, да не приказваме за себе си. Заради неприятния си външен тип Рита всички я подминавали, никой не разговарял с нея и не желал да я наеме на работа, даже като чистачка.

Но, попадайки в ръцете на експерти, Рита се преобразила до неразбираемост.

 измити-крака

Първо дамата била усърдно измита, по-късно козметици и майстори на педикюр и маникюр се захванали за работа. След това Рита била изпратена на ортодонт, тъй като била изгубила съвсем всичките си зъби.

 бездомничка-промяна

Тази промяна лишила доста време и старания, само че резултатът си заслужавал! Когато Рита за пръв път се погледнала в огледалото, тя не можела да повярва на очите си.

 жена-пълна-промяна

Жената плачела от благополучие, тъй като даже не помнела по кое време за последно била толкоз красива.

 жена-промяна

Рита е доста признателна на експертите, които са я преобразили, тъй като в този момент дамата има опция най-сетне да си откри работа и да промени живота си.

 клошарка-промяна

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР